Retourinformatie

 

Voordat je iets retour stuurt is het belangrijk om te weten wat de retourvoorwaarden van Erpo Baits zijn.

 

LET OP: artikelen die speciaal voor jouw gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.  
Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden, dit kan door een mailtje naar info@erpobaits.com waarin je aangeeft dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen. Dit valt onder het ontbindingsrecht van onze klant, dat wettelijk bepaald is.
Je kan de overeenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door een email/herroepingsformulier waarin jij naar Erpo Baits hebt gecommuniceerd dat je het artikel wenst te retourneren. Uiteraard kan dit herroepingsformulier ook per post gestuurd worden. Post mag gestuurd worden naar:

Erpo Baits – Granietstraat 39 – 5345SW Oss (LET OP: Dit is geen bezoekadres). 


Zodra Erpo Baits jouw ondubbelzinnige verklaring heeft ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen alle door jou verrichtte betalingen (inclusief de door jou betaalde verzendkosten) terugbetalen. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat jij voor de betaling van het artikel hebt gebruikt.Nadat je hebt aangegeven dat je de koopovereenkomst wilt ontbinden heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het postadres van Erpo Baits.
Het artikel kan worden geretourneerd naar het volgende postadres:
t.a.v. Retourafdeling Erpo Baits – Granietstraat 39 – 5345SW Oss


De gemoeide kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De maximale retourkosten bedragen €7,25 (PostNL). Indien je gebruik maakt van verzekerd verzenden met een maximaal verzekerde waarde van €500, zullen de maximale gemoeide retourkosten €8,60 bedragen.


Er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. De volgende uitzonderingen worden door Erpo Baits gehanteerd: 
Op maat gemaakte artikelen kun je niet retourneren, omdat deze producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we producten die speciaal naar jouw wensen zijn gemaakt.
Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.
Zorg ervoor dat je het product zo netjes mogelijk en goed bescherm verpakt, voordat je het retour zend. Bewaar het bewijs tot jouw retourorder is verwerkt. 


Op het moment dat wij jouw retourpakketje hebben ontvangen zullen wij overgaan op de terugbetaling. Als de terugbetaling is verwerkt, zal je automatisch een creditfactuur ontvangen op het email adres dat je hebt opgegeven bij de bestelling van de artikelen. Wij zullen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bericht dat je een artikel wenst te retourneren, de terugbetaling doen. Wij streven er echter naar om dit al binnen enkele dagen te laten plaatvinden. 
Wanneer je de terugbetaling niet tijdig hebt ontvangen vragen we je gelijk contact op te nemen met Erpo Baits. Dit kan via het e-mail: info@erpobaits.nl